Pericana

Estás en: Inicio | Pericana

Ingredients:

  • Bacallà (un lomito)
  • Bon oli d'oliva
  • Pimentons secs de la temporada

Pericana

Preparació:

  1. Es frigen en abundant oli els pimentons. És important esclafar-los amb l'espumadora en tirar-los a la paella, per tant és aconsellable no fregir mes de dues alhora.
  2. Es deixen daurar, però !ull ! són molt delicats i no han de cremar-se ni quedar una mica crus perquè llavors no es tornen cruixents.
  3. Es deixen refredar bé, mentrestant es rosteixen les molles del bacallà a la flama, si hi ha brases molt millor.
  4. S'esmolla tan bé com siga possible, a continuació es trituren bé els pimentons i es mesclen amb el bacallà, s'afig abundant oli d'oliva i aquesta llest per a menjar.
La variant il·licitana és que en lloc de pimentons ho fan amb nyores.

Et pot interessar